Assemblage monteur

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer produceren wij tel- en verpakkingsmachines voor de agrarische, farmaceutische en diverse food en non-food industrieën over de gehele wereld. Binnen Cremer zijn meerdere productieafdelingen aanwezig, die samen voor de uiteindelijke productie van onze maatwerk machines zorgen. Een van deze productieafdelingen is de afdeling Assemblage waar onze tel- en verpakkingslijnen gemonteerd en getest worden.

Ter versterking van onze afdeling Assemblage zoeken wij een Assemblage monteur.

Na je inwerkperiode ga je aan de slag als monteur binnen het assemblage team. Je assembleert delen van onze machines en lijnen, waarbij mechanische aandrijvingen, componenten, halffabricaten en pneumatische schakelingen een grote rol spelen. Na de sub montage kan het zijn dat je bij de eindmontage en het testen mee helpt.

Het team op de afdeling Assemblage bestaat uit ongeveer 15 collega monteurs en wordt geleid door de productieleider Assemblage. Omdat je veel in een team werkt, ben jij een echte teamspeler. Je bent sociaal en collega’s werken graag met jou samen.

We zoeken iemand met groot technisch inzicht. Ervaring met montage- en/of reparatiewerkzaamheden in de machinebouw is een pré, maar ook onervaren mensen met aanleg voor techniek die tot monteur opgeleid willen worden, nodigen wij uit om te reageren.

Onze machines ken je niet in één dag, daar gaat een groeitraject aan vooraf. We werken je uitgebreid in en laten je grondig kennis maken met ons vak en onze producten. Je leert de systemen kennen, raakt vertrouwd met onze processen en wordt onderdeel van het Cremer bedrijf.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een technische opleiding gevolgd en behaald;
  • Je hebt een groot technisch inzicht en bent in staat tekeningen te lezen;
  • Je bent een echte teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken;
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent een aanpakker;
  • Wij van Cremer leveren te allen tijde een hoogwaardig eindproduct, een proces waar jij graag onderdeel van wilt uitmaken en wat jij als Assemblage monteur in goede banen leidt.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

  • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
  • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
  • Tijdens de uitgebreide inwerkperiode werken we je in op alle facetten van de werkzaamheden, hierdoor kan jij uiteindelijk als zelfstandig Assemblage monteur opereren;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de Assemblage monteur die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen? Wil jij meewerken en richting geven aan 100% maatwerkproducten die speciaal afgestemd worden op onze klanten en hun behoeften? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions