Embedded Software Designer

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Op de afdeling Research & Development (R&D) worden de toekomstige generaties van onze telmachines en verpakkingslijnen ontwikkeld. Deze machines zijn voorzien van onze eigen besturingshardware en software. Als Software designer realiseer jij, samen met je collega’s, de besturing die onze telmachines uniek en zeer betrouwbaar maakt.

Voor de afdeling Research & Development zoeken wij, ter uitbreiding van het team, een Embedded Software Designer.

Door de continue veranderende technische mogelijkheden zijn we bij de R&D afdeling altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe technologieën moeten worden onderzocht, getest en uitgewerkt. Samen met de collega software designers op de afdeling R&D ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbreiden van verschillende embedded software lagen. Deze software lagen bestaan onder andere uit: de bootloader, de HAL (hardware abstraction layer), een eigen besturingssysteem en de uiteindelijke besturingsapplicatie voor onze telmachines. Net zoals alle aspecten van onze machines zijn deze software lagen generiek, gestructureerd en modulair opgezet.

In jouw functie werk je met name aan de onderste drie lagen van de software. Daarmee leg je in een klein team een solide fundament waarop andere engineers de machine besturingsapplicatie kunnen bouwen. Samen met je collega software én hardware designers realiseer jij de complete besturing voor onze machines.

Het werken aan de verschillende software lagen, de interactie met de hardware, de nieuwe technologieën en het werken met verschillende collega’s maken het werk zeer afwisselend en uitdagend.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau;
 • Ervaring met het programmeren in C;
 • Je werkt zelfstandig en hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Aantoonbare kennis van -en interesse in- microcontrollers op hard- en software niveau;
 • Je bent in staat om software architecturen op te zetten en je werkt gestructureerd;
 • Ervaring met GIT en issue trackers;
 • Bij voorkeur ervaring met: CANopen, Ethernet, MQTT en/of EtherCAT;
 • Kennis van: C++, C#, Python is een pré.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

 • Je hebt alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven ter verbetering van het werkproces;
 • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
 • We hebben een werkweek van 40 uur met daarbij 33 vakantiedagen per jaar;
 • In deze functie zal je snel zelfstandig aan de slag gaan. Uiteraard kan je voor uitleg en ondersteuning rekenen op support van je collega’s van de verschillende afdelingen;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en er is een pensioenregeling;
 • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Geïnteresseerd?

Ben jij de embedded software designer die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klant specifieke tel- en verpakkingssystemen?

Ben je inventief en zie je het “onmogelijke” als een uitdaging? Ben je ambitieus, gedreven en zie je het schrijven van software iedere keer weer als een uitdaging om nieuwe mogelijkheden te creëren?

Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions