Elektromonteur machinebouw

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Binnen onze organisatie bevindt zich de afdeling Elektronica. Hier worden de besturingspanelen voor onze machines gebouwd. Naast de groei die onze organisatie momenteel meemaakt, staan ontwikkelingen van besturingssystemen ook nooit stil. De introductie van nieuwe producten en machines leidt tot nieuwe eisen en daarmee weer tot nieuwe uitdagingen voor ons bedrijf.

Om aan de groeiende vraag naar onze machines te kunnen voldoen, willen wij de capaciteit op de afdeling Elektronica uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar een Elektromonteur machinebouw.

Na een gedegen inwerkperiode ga je aan de slag als elektromonteur. Aan de hand van schema’s bouw je complete besturingspanelen en verzorg je het aansluiten en testen van de machines. Eventuele problemen worden door jou geanalyseerd en opgelost. Hierbij werk je nauw samen met de software- en electrical design engineers.

Naast het bouwen van panelen, ben je ook verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en testen van machines op goede werking.

We werken je uitgebreid in en laten je grondig kennis maken met ons vak en onze producten. Je leert de systemen kennen, raakt vertrouwd met onze processen en wordt onderdeel van het Cremer bedrijf.

Wat vragen wij?

 • Als elektromonteur machinebouw heb je MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van besturingssystemen zoals PLC schakelingen, sensoren en servo-motoren;
 • Je hebt kennis van diverse communicatie systemen;
 • Je hebt kennis van de normeringen die voor machines gelden;
 • Je hebt aandacht voor details en kwaliteit, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en vindt een goede werksfeer belangrijk;
 • Omdat al onze producten maatwerk zijn, is het goed om oplossingsgericht te zijn en mee te veren bij veranderingen. Je ziet het als een uitdaging om 100% maatwerk te leveren.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

 • Je werkplek is netjes en je hebt alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven ter verbetering van het werkproces;
 • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
 • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de elektromonteur die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen? Wil jij meewerken en richting geven aan 100% maatwerkproducten die speciaal afgestemd worden op onze klanten en hun behoeften? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions