Magazijnmedewerker (voor bepaalde tijd)

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer produceren wij tel- en verpakkingsmachines voor de agrarische, farmaceutische en diverse food en non-food industrieën over de gehele wereld. Binnen Cremer zijn meerdere productieafdelingen aanwezig, die samen voor de uiteindelijke productie van onze maatwerk machines zorgen.

Voor de tijdelijke duur van (ongeveer) 6 maanden zoeken wij per direct versterking in ons magazijn als magazijnmedewerker.

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn en de opslagplaats voor de goederen. Je verzorgt alle voorkomende magazijnwerkzaamheden: van de ontvangst van bestelde goederen tot het uitleveren van de goederen aan de werkplaats. Ook het up-to-date houden van de voorraad en het invoeren van gegevens in de computer is een onderdeel van je werkzaamheden.

Als magazijnmedewerker werk je met precisie en communiceer je helder en concreet met je collega’s. Je voorziet in een service functie binnen het bedrijf, je collega’s zijn jouw klanten.  Je bent om die reden collegiaal en werkt graag in teamverband.

Wat vragen wij?

  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de functie van magazijnmedewerker;
  • Je kan goed zelfstandig werken en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met een ERP voorraad systeem;
  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs B;
  • Naast Nederlands, spreek je bij voorkeur ook Engels.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

  • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
  • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
  • Tijdens de uitgebreide inwerkperiode werken we je in op alle facetten van de werkzaamheden, hierdoor kan jij uiteindelijk als zelfstandig magazijnmedewerker opereren;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de Magazijnmedewerker die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen. Wil jij meewerken en richting geven aan 100% maatwerkproducten die speciaal afgestemd worden op onze klanten en hun behoeften? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions