International sales engineer

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer Speciaalmachines B.V. in Lisse ontwikkelen wij tel- en verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische industrie en diverse food en non-food industrieën over de gehele wereld. Met meer dan 70 jaar ervaring en expertise en ruim 160 vakkundige medewerkers heeft Cremer zich ontwikkeld tot marktleidende fabrikant van zowel standaard als volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen.

De Sales afdeling van farmaceutische verpakkingslijnen, waarin de vol automatisch tel- en vulmachine centraal staat, ondersteunt een netwerk van distributeurs, agenten en klanten. Cremer maakt deel uit van de Duitse UHLMANN Group en bereikt hiermee een uitbreiding van het netwerk .

Voor de business unit Pharma zoeken wij, ter uitbreiding van het team, een International sales engineer.

Als Sales engineer werk je zelfstandig en is je hoofdtaak het onderhouden van netwerkcontacten over de gehele wereld. Je promoot de Cremer producten en verzorgt de offerte en orderbevestiging. Als Sales engineer heb je daarnaast regelmatig contact met de klant m.b.t. de technische specificatie.

Voor promotie doeleinden ondersteun je het verkoopnetwerk door bij beurzen in binnen- en buitenland aanwezig te zijn en geef je sales-producttraining op klantlocatie of bij Cremer. Om die reden ben je bereid om enkele keren per jaar te reizen en kan je goed inspelen op verschillende internationale culturen. De frequentie van het reizen wordt bepaald door het aantal acties en beurzen die gepland zijn.

Als Sales engineer denk je mee in de optimalisering van salesprocessen en neem je initiatieven om onze producten te promoten. Je hebt een technische achtergrond zodat je zelfstandig in staat bent om als sparringpartner de klanten te voorzien van de nodige oplossingen. Daarnaast onderzoek jij de positie van Cremer in de markt en signaleer je de ontwikkelingen en wensen binnen deze markt.

Wat vragen wij?

 • Als Sales engineer bij Cremer heb je een technische opleiding op HBO niveau gevolgd en deze afgerond met een diploma;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de farmaceutische industrie;
 • Je komt als Sales engineer bij ieder project andere wensen en uitdagingen tegen. Jij bent daarom creatief én commercieel en je kan goed prioriteiten stellen;
 • De Sales engineer communiceert internationaal op diverse niveaus, je kan uitstekend communiceren in woord en geschrift en beheerst je talen;
 • Je bent handig in MS Office en automatisering in het algemeen;
 • Je hebt een gedreven en flexibele werkinstelling en bent bereid om te reizen.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

 • Een dynamische werkomgeving met veel internationale interacties;
 • Een moderne werkplek met daarbij alle tools om jouw werkzaamheden uit te voeren;
 • Een goed salaris dat past bij jouw inzet, ervaring en werkzaamheden;
 • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een gedegen inwerkperiode waarin je getraind wordt op alle facetten van de werkzaamheden;
 • Een groeiende organisatie, waar op termijn carrière stappen gemaakt kunnen worden;
 • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de Sales engineer die onderdeel wil zijn van de marktleider van volledig klant specifieke tel- en verpakkingssystemen voor de farmaceutisch industrie. Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions