Technisch logistiek medewerker

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer produceren wij tel- en verpakkingsmachines voor de agrarische, farmaceutische en diverse food en non-food industrieën over de gehele wereld. Binnen Cremer zijn meerdere productieafdelingen aanwezig, die samen voor de uiteindelijke productie van onze maatwerk machines zorgen. Een van deze productieafdelingen is de afdeling Machining die bestaat uit 16 collega’s en diverse CNC-draai- en freesbanken en Teach-in draai- en freesbanken.

Ter uitbreiding van onze afdeling Machining zijn wij per direct op zoek naar een technisch logistiek medewerker.

Als technisch logistiek medewerker draag je bij aan het gaande houden van een geautomatiseerde productiecel met 42 pallets. Deze vervaardigt aluminium freesdelen voor de door ons zelf ontwikkelde telmachines en tellijnen.
Tijdens het productieproces zorg je voor het beladen en ontladen van de aluminium freesdelen. Zodra een product gereed is controleer je het aantal en zorg je ook voor het afwerken en reinigen van de producten. Verder zorg je ervoor dat de omgeving van de lijn schoon is en controleer je de afvoer van de spanen.

De functie van technisch logistiek medewerker is een gevarieerde functie in een stabiele werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om met High-End machines (Mori Seiki) te werken. In het begin zal je veelal begeleid worden door de Proces Engineer met als doel om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken.

Wat vragen wij?

 • Je bent gewoon handig en houdt van aanpakken;
 • Je hebt technische kennis;
 • Ervaring in logistiek is handig, maar geen must;
 • Als technisch logistiek medewerker heb je een veelzijdige functie, jij kan om die reden gestructureerd werken en draagt zorg voor een nette werkplek;
 • Je spreekt Nederlands;
 • Wij van Cremer leveren te allen tijde een hoogwaardig eindproduct, een proces waar jij graag onderdeel van wilt uitmaken en wat je waarborgt met een goed oog voor detail.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

 • Je werkplek is netjes en je hebt alle tools tot je beschikking om jouw werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven ter verbetering van het werkproces;
 • We bieden je graag een goed salaris dat past bij jouw inzet, ervaring en werkzaamheden;
 • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
 • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de technisch logistiek medewerker die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen. Wil jij meewerken en richting geven aan 100% maatwerkproducten die speciaal afgestemd worden op onze klanten en hun behoeften? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions