Technisch medewerker facilitaire dienst

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer Speciaalmachines B.V. in Lisse ontwikkelen wij tel- en verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische, food en non-food industrie over de gehele wereld. Met meer dan 70 jaar ervaringen  ruim 160 vakkundige medewerkers heeft Cremer zich ontwikkelt tot marktleidende fabrikant van zowel standaard als volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen. Cremer maakt sinds enkele jaren deel uit van de Duitse UHLMANN Group.

Binnen onze onderneming hebben we een vacature voor de functie van Technisch medewerker facilitaire dienst

Als Technisch medewerker facilitaire dienst ben je breed inzetbaar. Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de bedrijfsgebouwen, materialen en inventaris. Je doet preventief onderhoud en voert zelf reparaties uit van onze gevarieerde installaties en apparatuur. Je verricht kleine (ver)bouwwerkzaamheden, zoals het inrichten van kantoren / afdelingen en het verleggen van kabels. Je plant je eigen terugkerende werkzaamheden, maar zorgt ook dat dagelijkse ad hoc problemen opgelost worden.

Je onderhoud contact met leveranciers, zorgt dat de gemaakt afspraken nagekomen worden en bent verantwoordelijk voor het invoeren van eventuele inkooporders ins ons ERP systeem. Je controleert het gebruik en de status van facilitaire middelen en houdt alles administratief op orde.

Binnen Cremer ben jij het vaste aanspreekpunt binnen de technische dienst. Naast technisch vaardig, ben jij ook vriendelijk, behulpzaam, accuraat en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.


Wat vragen wij?

  • Je bent technisch vaardig en “handig”;
  • Je hebt de nodige werkervaring opgebouwd in een soortgelijke functie;
  • Je werkt zelfstandig en gedisciplineerd;
  • Je bent een aanpakker, doorzetter en denkt in oplossingen;
  • Behulpzaam en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

  • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
  • We hebben een werkweek van 38 uur (vrijdagmiddag vrij) met daarbij 25 vakantiedagen per jaar;
  • In deze functie zal je zelfstandig aan de slag gaan. Uiteraard kan je voor uitleg en ondersteuning rekenen op support van je collega’s van de verschillende afdelingen;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding, er is een pensioenregeling en je kan deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering;
  • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de enthousiaste technisch medewerker facilitaire dienst die wij zoeken?

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Geïnteresseerd?

Stuur je Cv en motivatie naar solliciteren@cremer.com. Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met personeelszaken op telefoonnummer 0252 – 419038.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions