Logistiek medewerker Assemblage

Lisse, Zuid-Holland Full-time

Bij Cremer produceren wij tel- en verpakkingsmachines voor de agrarische, farmaceutische en diverse food en non-food industrieën over de gehele wereld. Binnen Cremer zijn meerdere productieafdelingen aanwezig, die samen voor de uiteindelijke productie van onze maatwerk machines zorgen. Een van deze productieafdelingen is de afdeling Assemblage waar onze tel- en verpakkingslijnen gemonteerd en getest worden.

Ter versterking van onze afdeling Assemblage zoeken wij een logistiek medewerker Assemblage

Na je inwerkperiode ga je aan de slag als logistiek medewerker op de afdeling Assemblage. Als logistiek medewerker zorg jij dat alles op het juiste werkeiland terecht komt. Het gaat hierbij om materialen vanuit het magazijn, halffabricaten vanuit de controleur en gespoten delen vanuit de spuiterij.

Jij zorgt dat de montagehal netjes en geordend is. Je ruimt op en zorgt dat stellingen geordend zijn door overgebleven materialen terug te brengen naar het magazijn of halffabricaten te recyclen. Daarnaast ben jij vooral iemand die aanpakt en meedenkt, jij helpt de afdeling waar nodig.

Het team op de afdeling Assemblage bestaat uit ongeveer 15 collega’s en wordt geleid door de productieleider Assemblage. Omdat je veel in een team werkt, ben jij een echte teamspeler. Je bent sociaal en collega’s werken graag met jou samen.

Wat vragen wij?

  • Je hebt technisch inzicht en bent in staat tekeningen te lezen;
  • Je bent een echte teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Je werkt geordend, gestructureerd en opgeruimd;
  • Je bent een aanpakker en denkt graag mee over het proces;
  • Wij van Cremer leveren te allen tijde een hoogwaardig eindproduct, een proces waar jij graag onderdeel van wilt uitmaken en wat jij als logistiek medewerker in goede banen leidt.

Wat bieden wij?

Cremer levert hoogwaardige producten en dit zie je terug in alle facetten van ons bedrijf.

  • We bieden je graag een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden;
  • We hebben een standaard werkweek van 38 uur met de vrijdagmiddag als vrije middag, daarbij horen 25 vakantiedagen per jaar;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en je kan deelnemen aan onze pensioenregeling en collectieve zorgverzekering;
  • Er heerst binnen heel Cremer een goede werksfeer wat benadrukt wordt door onze actieve personeelsvereniging.

Ben jij de logistiek medewerker die onderdeel wil zijn van dé marktleidende fabrikant van volledig klantspecifieke tel- en verpakkingssystemen? Wil jij meewerken en richting geven aan 100% maatwerkproducten die speciaal afgestemd worden op onze klanten en hun behoeften? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer? Reageer dan snel!

We verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cremer_icon_agricultural Cremer_icon_pharmaceutical Cremer_icon_industrial Cremer_icon_onsite-training Cremer_icon_relocation Cremer_icon_helpdesk-hotline Cremer_icon_fieldservice Cremer_icon_validation Cremer_icon_inspection Cremer_icon_spare-parts Cremer_icon_custom-solutions